Handige drone gadgets

Handige drone gadgets die je MOET hebben!

Zie hieronder een aantal handige drone gadgets die jouw vlucht leuker, makkelijker en veilig zullen maken.

Lanyard

De meeste controllers komen met een klein oog-haak of anker punt voor een riem van de hals. Als dat niet het geval is, kunt je overwegen om zelf iets in elkaar te knutselen. Een andere optie is een lanyard aan te schaffen. Dit is een soort keycord voor je drone-controller. Deze laat de controller hangen aan je nek, zodat jij jouw handen vrij hebt en deze altijd veilig is.

Handige drone gadgets

DJI Goggles

Er is een limiet van plaatsen waar je met je aangesloten FPV headset aangesloten kunt vliegen. Maar indien mogelijk, is de ervaring is fantastisch. Ikzelf ben een grote fan van de DJI Goggles maar nu is er voor de race-liefhebbers ook de DJI Goggles Racing Edition. Voor degenen die willen nemen op de Fat Shark en andere ervaren race drone bril leveranciers. Deze FPV zijn een hele toffe ervaring en een échte toegevoeging aan jouw drone. Mocht je het geld er voor willen uitgeven is dit zeker aanrader!

handige drone gadgets - DJI Goggles

Backpack voor je drone

Het vinden van de juiste hoesje, tas of rugzak kan moeilijk zijn. Er zijn zoveel opties en je kunt het zo minimalistisch en zo gek maken als je zelf wilt. Als je vaak op pad bent met jouw drone is het van beland een goede backpack of koffer te hebben. Het kan er soms heftig aan toe gaan. Het is zonde om je drone te riskeren over een aantal extra kilo’s die je mee moet nemen op reis, of een paar extra euro’s die je uit moet geven voor goede backpack of koffer. Het belangrijkste is dat je drone in goede conditie blijft en dat je alles goed kunt opbergen.

Handige drone gadgets - backpack voor je drone

Landing pad

Als je met jouw drone over verschillende terreinen vliegt, het vinden van een goede plek om het land soms een uitdaging kan zijn. Hiervoor kun je zogenaamde landing pad kopen waarmee je zonder problemen overal kunt landen.

Led verlichting voor je drone

Niet per se handig de beste drone maar wel leuk. Deze drone heeft een ingebouwde led verlichting. Gewoon een leuke gadget. De iTeck S03 is voor slechts 179,95 te koop op Bol.com.

Drone gadgets

Onderwater drone

Drones vliegen normaliter maar er zijn tegenwoordig ook onderwater drones! Hiermee kun je niet alleen topdown foto’s kan maken maar ook hele indrukwekkende onderwaterbeelden schieten. Voor mensen die houden van duiken en andere wateractiviteiten kan dit een hele leuke aanvulling zijn! Geen zacht prijsje, maar wel erg cool voor de liefhebbers! 

Opbergtas voor DJI Mavic mini 2

Een goede tas echte must-have voor als je een DJI Mavic mini bezit. Dit model is schokabsorptie en compressieweerstand bestendig en enorm stevig. We kunnen dan ook zeker aanraden. Check hier de prijs voor deze opbergtas. 

DJI mini 2 intelligent flight batterij

Een extra batterij is altijd handig. Met deze Intelligent Flight Battery voor de DJI Mini 2 heb je een hoge energiedichtheid, waardoor de batterij behoorlijk licht aanvoelt. Daarnaast wordt de batterijstatus in real-time gecontroleerd en gerapporteerd. Zo hoef jij je niet te focussen op het batterijniveau. Zie hier de prijs.

Droverecencies.nl | Drone Kopen? | Lees Onze Bevindingen Eerst!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0