Top 10 drones

De DJI Phantom 4 Pro V2.0 is een quadcopter drone voor de professionele drone piloot en fotograaf. Dankzij de licht gebogen propellers maakt deze stille opnames tijdens de vlucht.

Een krachtpatser van een drone tegen een degelijke prijs, niet gek dat de DJI Mavic 2 pro op de tweede plaats staat. De 4k en 20 megapixel camera zorgt voor scherpe beelden. De 360-graden obstakel detectie werkt ontzettend goed.

Complete pakket inclusief batterijoplaadhub, schoudertas, ND-filterset en drie vliegbatterijen. Deze DJI Air 2S Fly More Combo heeft een 20 mega pixel camera en 4K / 60fps video. Goede prijs-kwaliteitverhouding. 

De DJI Mavic 2 Enterprise Zoom Universal Edition is ideaal voor zakelijk gebruik. Krijg toegang tot moeilijk bereikbare locaties met maximale afstand van 5000 meter.

De DJI Mavic Air 2 is een hele goede drone voor z’n prijsklasse. Een compacte en opvouwbare drone die goede foto’s en video’s kan maken. Daarnaast heeft deze drone ook een goede accuduur.

De DJI FPV Combo is de eerste DJI drone met ‘first person view’ die gemaakt is voor consumenten. Bij deze Combo variant krijg je onder andere de de Goggles V2, de Remote Controller 2 en bescherming voor de camera en drone zelf.

De DJI Mini 2 is gemakkelijk te gebruiken door beginners en levert indrukwekkende prestaties en prachtige beeldkwaliteit. Zoals de naam al zegt, zeer compact en uiteraard opvouwbaar. Slechts 249 gram dus gemakkelijk mee te nemen!

De Yuneec Typhoon H3 is een zeer goede drone voor professioneel gebruik. De krachtige camera van de gerenommeerde Duitse producent Leica zorgt voor spectaculaire beelden.

De Parrot Anafi Work is een drone voor hobbyisten die wat meer plezier uit hun drone willen halen of professionals, die willen beschikken over een compacte drone, waarmee ze lang kunnen vliegen en bepaalde zaken goed in beeld willen brengen.

De Hubsan Zino 2 is een degelijke drone voor zijn prijsklasse. Wil je starten met vliegen en geen DJI? Dan is dit een goede optie! 

Droverecencies.nl | Drone Kopen? | Lees Onze Bevindingen Eerst!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0