Top 3 beste drones onder de 100 euro!

Top 3 drones onder de 100 euro!

Wil jij een drone onder de 100 euro kopen maar weet je niet welke drones op dit moment het beste zijn? Ik deel graag mijn advies en mening (en die van andere) met jou. Natuurlijk is het lastig om te zeggen welke drone jou het beste gaat bevallen aangezien het ook een kwestie van smaak is. Toch heb ik mijn best gedaan om een leuke top 3 van de beste drones onder de 100 euro te maken.

#1 DJI Ryze Tello

Deze betaalbare variant beschikt over verschillende features en heeft een prima vluchttijd heeft. Namelijk de ‘Tello’ een joint-venture tussen de gerenomeerde DJI en de opkomende Ryze. Zij hebben hun handen ineen geslagen om een betaalbare quadcopter (onder de 100 euro) op de markt te brengen.

De Tello is een kleine machine met een camera die 360-graden kan filmen. Deze worden live gestream naar je smartphone, tablet of VR-bril. Met deze betaalbare drone richten DJI en Ryze zich op een jong publiek die nog vrij onbekend is met drones. Daarom is deze drone erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te besturen.

Lees hier het volledige review van de DJI Ryze Tello en bekijk hier de actuele prijs van de DJI Ryze Tello.

Rating

Drones onder de 100 euro - DJI Ryze Tello drone

#2 Parrot Mambo FLY

De Parrot Mambo FLY is een populaire en solide mini drone onder de 100 euro. Het Franse merk Parrot is een van de marktleiders op dit moment. Dus bij een Parrot aankoop heb je aan bepaalde garantie van kwaliteit. De Mambo FLY is erg stabiel, dit komt door de beschikking over verschillende stabilisatie sensoren. Dit model kan foto’s en filmpjes (60 FPS) maken. Deze drone onder de 100 euro kan rond de 10 minuten achter elkaar de vliege. De accu is verwisselbaar dus daarna kun je gewoon weer lekker verder vliegen. Groot voordeel: de accu is binnen een half uur weer opgeladen. De Mambo wordt via smartphone, of tablet bestuurd. Er wordt dan verbinding gemaakt met Bluetooth tussen jouw telefoon en de drone. Deze quadcopter heeft een reikwijdte van +/- 30 meter. Hij is lekker stabiel en makkelijk te besturen. Aangezien het een mini-drone is kun je er zowel binnen als buiten mee vliegen. Een prima drone voor beginners!

Lees hier het volledige review van de Parrot Mambo FLY en bekijk hier de actuele prijs van de Parrot Mambo FLY.

Rating

Drones onder de 100 euro - Parrot Mambo Fly

#3 Zoopa Q650

In vergelijking met de andere twee is dit een stuk groter model. De Zoopa Q650 is 520mm lang en 520mm breed. Deze drone is heeft een rubberen ring hierdoor zijn de 4 propellers goed bescherm tijdens het vliegen. De Zoopa Q650 de beste camera (720p) en bereik (500 meter) van deze top 3. Daarnaast kan ie ook diverse trucs zoals 360 graden draaien. Vanwege zijn formaat is dit geen drone om binnen mee te vliegen. Door zijn vorm is de Zoopa Q650 erg geschikt om buiten mee te vliegen. Dit is een drone onder de 100 euro met veel mogelijkheden.

Lees hier het volledige review van de Zoopa Q650 en bekijk hier de actuele prijs van de Zoopa Q650.

Rating

Drones onder de 100 euro - Zoopa Q650

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Droverecencies.nl | Drone Kopen? | Lees Onze Bevindingen Eerst!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0